Olja blagovne znamke Planet zdravja

Zdravje iz stekleničk olja blagovne znamke »Planet zdravja«.
Naše pravilo je: Naša olja so 100% naravni izdelki, minerali, ki so hrana ali določena sestavina hrane.Cilj našega dela je vnovična vzpostavitev funkcij v telesu.Z metodo termoregulacije se ozdravi vse vrste luskavice, kronova bolezen, želodčni ulkus, astma, bronhitis, visoki-nizki pritisk, migrena,tudi težka rakasta obolenja. Skrbimo za preventivo vseh bolezni.Odpraviti vzrok pravočasno pomeni preprečiti posledice.

Pri nas lahko tudi kupite celotno kolekcijo izdelkov »Planet zdravja« : Vse to so produkti narave, saj je naš slogan: »Na kožo lahko damo le tisto, kar lahko pojemo« in koža je naš največji največji organ, ki diha in živi z nami, zato jo spoštujmo in ji omogočimo vse najboljše.

Kozmetika SOTHYS

Za vaše čutno razvajanje poskrbimo z vrhunsko kozmetiko francoske hiše SOTHYS-tako za nego obraza in telesa, kot tudi za oblikovanje telesa kot je učvrstitev kože ter odpravljanje celulita. Kozmetiko SOTHYS je možno kupiti v naši poslovalnici, lahko pa se seveda pustite razvajati in presikusite našo ponudbo masaž v spremstvu kozmetike SOTHYS.

Hiša Masaž