Bio masaže in bio nega telesa z olji "Planet Zdravja"


BIO NEGA OBRAZA Z OLJEM 5431 (tudi za moške)

Čiščenje kože, peeling ter masaža z oljem 5431 je vrhunska, naravna kozmetika, ki odpravlja občutljivost kože in ji zagotavlja najboljšo obnovo. 5431 je olje, ki ureja pH kože in želodca. Pijemo ga po 1 čajno žličko 2x na dan. Tako se izboljša tudi spanje, odpravlja nervozo. Idealno je za nosečnice in dojenčke pri previjanju, za moške po britju ter za ženske po depilaciji.

30 min: 30 EUR

BIO OBNOVITVENA NEGA IN MASAŽA OBRAZA Z DRENOVO KREMO IN OLJEM 21

Kožo očistimo z alkalnim milom. Najprej na obraz namažemo olje 21 in počakamo 10 minut, da se vsrka v kožo, nato s krožnimi gibi vmasiramo še drenovo kremo in koža na obrazu je precej spremenjena. Če ta postopek uporabljamo 4 tedne, se videz obraza pomladi. To je vrhunec naravne obnove in obnove notranjosti.

30 min: 30 EUR

BIO NEGA IN MASAŽA CELEGA TELESA Z OLJEM 5431

Toplo tuširanje z naravnim milom »Planet zdravja«, nato masaža z oljem 5431, ki vsebuje olje lavande. Olje greje kožo, kar sproži pospešeno oskrbo kože z energijo, odpravlja stres, saj kožo pomirja. Priporoča se ga tudi ljudem z vsemi kožnimi obolenji..

45min: 50 EUR

BIO ANTISTRESNA TERAPIJA CELOTNEGA TELESA Z OLJEM 5420 (z dodatkom lotosa)

Telo stuširamo s toplo vodo in alkalnim milom. Olje 5420 je vrhunska kozmetika za občutljivo, suho, razpokano kožo. Z oljem 5420 ponovno segrejemo kožo, ki je podhlajena zaradi zožitve kapilarnega sistema, ki je vedno znova vzrok slabemu hranjenju žil. Olje 5420 deluje sproščujoče in je zelo učinkovita antistresna terapija. Koža postane mehka, voljna, prožna, poveča se hidrantnost, ki ji daje mladostni videz. Močno se izboljša počutje celega telesa. Izkušnje so pokazale, da se z nanosom na kožo preneha vsako srbenje. Olje vsebuje elemente: nikelj, sicilij, cink v nano obliki in rešuje zastoje energije v limfi in v krvi. Vmasiramo ga po zaporedju:

45 min: 50 EUR

ANTICELULITNA MASAŽA Z OLJEM 6519

Telo toplo stuširamo. Olje 6519 namažemo na kožo celega telesa. Topi maščobo, še posebej okoli pasu. To pospešimo, če uživamo se olje 65, 5x na dan po ½ žličke in s tem močno pospešimo cirkulacijo celega telesa..

30 min: 40 EUR

ANTICELULITNA MASAŽA Z IP-KREMO +OLJE 77+SOK LIMONE (drenaža)

Telo toplo stuširamo z alkalnim milom, nato vmasiramo IP-kremo, ki smo ji dodali 12 kapljic olja77, kar drenira podkožje in oživlja celice. V kombinaciji z limoninim sokom je pravi način obnove kože in dreniranje kože. Obnova je vidna že drugi dan, saj se izpod kože odvaja tekočina-nujno uporabimo limonin sok, da se koža obnovi in celulit vidno izginja..

45 min: 50 EUR

HOT STONE MASAŽA TELESA (z vročimi kamni) antistresna

Telo toplo stuširamo z alkalnim milom. Kombinacija antistresnega olja 5420 ter vročih vulkanskih kamnov ima pozitivne učinke na telo in duha, lahko rečemo, da smo prerojeni..

60 min: 45 EUR

HOT STONE MASAŽA TELESA IN OBRAZA ( z vročimi kamni )antistresna

Tukaj zmasiramo še obraz in stimuliramo točke za sprostitev ter zmasiramo lasišče..

75 min: 55 EUR

REFLEXNA MASAŽA STOPAL

Noge segrejemo v topli vodi, ki smo jo obogatili z eteričnimi olji lavanade, nato s pritiskanjem točk na stopalih stimuliramo energijo telesa oz. notranjih organov. Uporabljamo drenovo kremo-ki je superiorna za cirkulacijo v koži »Zdrav ko dren« slovenski pregovor..

45 min: 26 EUR

Hiša Masaž