Bio masaže in nega telesa pri bolnikih z olji "Planet Zdravja"


BIO NEGA AKNASTE KOŽE PRI BOLEČINAH

Tinkturo 87 namažemo na poškodovane predele kože. Bolečina izgine, akne se začnejo sušiti..

10 min: 20 EUR

BIO NEGA AKNASTE KOŽE OBRAZA (ki ne bolijo)

Olje 6519 čisti vse žleze v koži, zdravi vse akne, blagodejno vpliva pri dermatitisih, preneha srbenje. Na očiščeno kožo vmasiramo olje 6519.

20 min: 20 EUR Z OLJEM 6519 (z dodatkom osake)

BIO TERAPEVTSKA (PROTIBOLEČINSKA) MASAŽA HRBTA Z OLJEM 5718

Priporočamo vsem, ki imajo težave s cirkulacijo v rokah, bolečine v vratu, ramenih in hrbtu.
Tudi vsem, ki imajo težave z rodili in spolovili (prostata, maternica) ter vsem, ki imajo težave s srcem in pljuči. Pri ljudeh, ki imajo težave z ledvicami, se z uporabo olja 5718 močno popravi pretok v sami ledvici, zato se izboljša delovanje nadledvične žleze. Če z oljem 5718 namažemo glavo, tudi lasišče in obraz ter vrat se v nekaj minutah popravi cirkulacija celega telesa. To je še posebej blagodejno pri starejših ljudeh, ki se malo gibljejo. Olje 5718 tudi pijemo, tudi v tem primeru pozitivno vpliva na cirkulacijo. Mažemo hrbet in roke.

30 min: 40 EUR

BIO NEGA CELEGA TELESA PRI LUSKAVICI Z OLJEM 5446

Toplo tuširanje z alkalnim milom, nato na mokro, toplo kožo celega telesa vmasiramo olje 5446 in koža se pomiri ter se prekrvavi. Takoj popusti krč kapilarnega sistema v ščitnici in vzpostavi se pretok energije z vsemi organi. To je pogoj, da začne delati celo telo. Sprosti se timus, oskrba ožilja je popolna. To olje je odlično čistilo limfe in obrambnega mehanizma. Luskavica se v 1 tednu popolnoma umiri, koža se lušči sama, brez dodatnih krem, čedalje manj odmira. V 1 mesecu negovanja luskavice so rezultati tudi pri najtrdovratnejši luskavici takšni, da lahko rečemo, da se luskavica popravlja. Priporoča se pitje:

45 min: 50 EUR

BIO PROTIBOLEČINSKA MASAŽA PRI PUTIKI, REVMI ARTRITISU S TINKTURO 87

Pri vsaki bolečini (potpludba, poškodba, boleč hrbet, putika, revma, artritis). Telo toplo stuširamo, obrišemo ter na suho kožo namažemo tinkturo 87. Počakamo 1 minuto, da alkohol-izhlapi, nato namočimo s toplo vodo in vmasiramo olje 5420, ali 5431 ali 5446 ali 6519
Pri putiki:

15 min: 20 EUR

BIO NEGA IN MASAŽA DIABETIKOV-SLADKORNIH BOLNIKOV Z OLJEM 6519

Olje 6519 je zelo močan antioksidant. Nanesemo ga na kožo celega telesa-zelo dobro vpliva na slabokrvne in starejše ljudi. Takoj lažje dihamo, ni več napetosti v trebuhu, roke in noge so sproščene-ni več bolečin. To olje čisti vse žleze, akne, dermatitise, preneha srbenje. Prodira v srednjo plast kože in topi celulit. Slabokrvnim bolnikom se sladkor bistveno zniža v 30 minutah po nanosu na celo telo oz. kožo ne glede na to, koliko enot ga prej namerimo. Telo si opomore že v 10 minutah. Sladkorni bolniki se s tem oljem mažejo vsaj 1 mesec in opazujejo izredna izboljšanja sladkorne bolezni že po 1 tednu.
Pri športnikih uporaba olja 6519 pomeni očiščenje telesa.
Pri ljudeh s krčnimi žilami je olje 6519 odlično olje, saj pomeni krčenje ven, še posebno pri starejših ljudeh, ki izboljšanje cirkulacije takoj občutijo kot boljše dihanje. Olje 6519 obnovi energijo ledvic in jeter, kar je osnova za dolgo in zdravo življenje. Seveda sladkornim bolnikom, kakor tudi vsem zdravim, svetujemo uživanje fruktoze-sadnega sladkorja.
Pri sladkornih bolnikih se priporoča hkrati pitje:

45 min: 50 EUR

BIO ANTISTRESNA TERAPIJA PRI SLADKORNIH BOLNIKIH Z OLJEM 5420 (z dodatkom lotosa)

Telo toplo stuširamo z alkalnim milom in celo telo namažemo po zaporedju: obraz, vrat, dekolte, dojki, roki do ramen, celo telo.
Pri sladkornih bolnikih se priporoča hkrati pitje:

45 min: 40 EUR

Hiša Masaž